Προϊόντα

Home ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ Η/Υ & LAPTOP ΗΧΕΙΑ 2.1 TH-03505BL ΗΧΕΙΟ GRUB 48W RMS
196-0005
 • TH-03505BL ΗΧΕΙΟ GRUB 48W RMS

  101,25 

  TH-03505BL

  SKU: 7798124088754.

  Περιγραφή Προϊόντος

  ID: S.217720

  Ηχεία 2.1 GRUB™ / Ρετρό στυλ, μοντέρνα αύρα.

  Κάθε συσκευή οικιακής ψυχαγωγίας χρειάζεται ένα καλό σύστημα ήχου για τη μέγιστη δυνατή απόλαυση. Τα ηχεία Grub™ είναι η τέλεια λύση. Με το ελκυστικό και σαγηνευτικό στυλ τους, προσαρμόζονται σε κάθε δωμάτιο. Τα Grub™ έχουν ισχύ εξόδου 48 watt RMS, 20 watt το κεντρικό ηχείο και 14 watt ο κάθε δορυφόρος. Τέλειο για να παρακολουθείτε ταινίες, να παίζετε βιντεοπαιχνίδια και να ακούτε μουσική με εξαιρετική ποιότητα.

  Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ηχείων Grub™, είναι η εξαιρετική απόδοση των μπάσων. Η τέλεια ακουστική κατασκευή τους, επιτρέπουν την αναπαραγωγή ήχων σε όλο το εύρος συχνοτήτων τους.

  – Μοντέλο: Σετ 2.1
  – Αντίσταση: 4 Ohm
  – Ισχύς RMS: 48 W
  – Μέγιστη Ισχύς: 30 W
  – Εύρος συχνοτήτων: 50 – 18.000 Hz
  – Διπλή είσοδος, 3,5mm jack και stereo RCA
  – Έξοδος 3,5mm
  – Διακόπτης ON/OFF
  – Κουμπιά ελέγχου: ένταση, μπάσα, πρίμα

  Συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω καλώδια:
  – Καλώδιο ήχου 2 RCA – 3.5mm stereo
  – Καλώδιο τροφοδοσίας IEC 60320 C7 – UK plug BS 1363
  – Καλώδιο τροφοδοσίας (IEC 60320 C7) European plug CEE 7/16

  DESIGN
  Τα Grub™ ξεχωρίζουν για τον ρετρό σχεδιασμό τους, εμπνευσμένα από συσκευές του προηγούμενου αιώνα, με ιδιαίτερες προοδευτικές λεπτομέρειες. Παρελθόν και παρών συνδυάζονται σε αυτά τα ηχεία, ενώ οι καμπύλες μαλακώνουν τον «αυστηρό» τους χαρακτήρα. Τέχνη και τεχνολογία μαζί, με τη συσκευή να δίνει ιδιαίτερο χρώμα στο δωμάτιο.

  WIDER FX™
  Η τεχνολογία αυτή παράγει έναν ευρύ και εκτεταμένο ήχο surround. Με τη χρήση εξαρτημάτων τελευταίας τεχνολογίας, πετύχαμε να διατηρηθεί η απόκριση συχνότητας εκτός του κεντρικού άξονα. Αυτό επιτρέπει την ενίσχυση των στερεοφωνικών ήχων, δημιουργώντας ένα εφέ surround. Βυθιστείτε σε μια νέα ακουστική εμπειρία

  HOWL BASS™
  Αυτή η τεχνολογία αναπτύσσεται στις χαμηλές συχνότητες προσφέροντας πιο φυσικό και βαθύ πολυκάναλο ήχο μπάσου.

  HDAA™ υψηλής πυκνότητας αντικραδασμικό περίβλημα
  Είναι ένα φυσικό πολυμερές υψηλής πυκνότητας, δημιουργώντας ένα πιο άκαμπτο και πυκνό υλικό από το MDF που κατασκευάζεται σήμερα. Με αυτές τις ιδιότητες μειώνονται οι κραδασμοί και η διαρροή του ήχου, επιτρέποντας μια πιο ακριβή και αποτελεσματική απόδοση.

  Antimagnetic Shield®
  Πρόκειται για μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να απομονώσετε τον ήχο της εξωτερικής παρεμβολής, επιτρέποντας έναν καθαρό και κρυστάλλινο ήχο ροής χωρίς θορύβους.

  MESH
  Το μεταλλικό πλέγμα λειτουργεί ως μια εξαιρετική ασπίδα. Το εσωτερικό των ηχείων παραμένει απομονωμένο από τυχόν σωματίδια που μπορεί να προκαλέσουν παραμόρφωση του ήχου ή ζημιές.

  ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
  Κάθε δορυφόρος διαθέτει δύο τμήματα. Το ένα έχει ένα 2.5″ ηχείο μεσαίου μεγέθους κατασκευασμένο αποκλειστικά από λιγνίνη, όπως το κεντρικό ηχείο για εξαιρετική απόδοση. Ο δακτύλιος είναι κατασκευασμένος από καουτσούκ, το οποίο βελτιστοποιεί την κίνηση του. TWEETER: Από την άλλη πλευρά, διαθέτει ένα 0.5″ tweeter κατασκευασμένο από μικρο-φύλλα πολυαιθυλενίου, τα οποία παρέχουν ακρίβεια και λεπτομέρεια στα πρίμα.

  SUBWOOFER
  Το κεντρικό ηχείο διαθέτει ένα 5.25″ woofer, κατασκευασμένο από ίνες λιγνίνης. Το υλικό αυτό είναι ανθεκτικό και ελαφρύ, βελτιώνοντας κατά το μέγιστο την ποιότητα του ήχου, ενώ ο επάνω δακτύλιος είναι από καουτσούκ, επιτρέποντας τη μετατόπιση με μεγαλύτερη ευαισθησία.

  Το Woofer και τα ηχεία είναι κατασκευασμένα από ίνες λιγνίνης

  Επιπλέον Πληροφορίες

  Βάρος 6810 g
  Διαστάσεις 500 x 365 x 240 mm
  ID

  S.217720

  Κατασκευαστής

  Εγγύηση

  3