Η Magma Multimedia Productions έχει δημιουργήσει εκατοντάδες εφαρμογές (applications) και utilities που χρησιμοποιούνται από χιλιάδες χρήστες υπολογιστών και smartphone.

Περιμένουμε να ακούσουμε τις ιδέες σας αλλά και τις ανάγκες για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη και θα λύσει κάθε πρόβλημα που συναντάτε….

Παρακάτω, μερικές από τις πιο γνώστες εφαρμογές:

MVT 2017 : Το Magma Vehicle Tracking είναι ένα από τα μεγαλύτερα project που έχει αναλάβει η MAGMA Multimedia Productions. Αποτελεί συνέχεια του RT-Z (εξ ολοκλήρου γραμμένου από την αρχή) και περιέχει μια σουίτα προγραμμάτων για PC (Windows, Ubuntu, Mac) αλλά και Smartphone (Android) που μπορεί να βοηθήσει στόλους οχημάτων εταιρειών με ή χωρίς τηλεφωνικά κέντρα – να κινηθούν με ασφάλεια και οικονομία.

MAGMA Cash : Το MAGMA Cash αποτελεί το Εμπορικό πρόγραμμα για Τιμολόγηση, Λιανικές Πωλήσεις, Καρτέλες Πελατών – Προμηθευτών, Αποθήκη και άλλα… Ενημερώνεται από το 2001 μέχρι και σήμερα με όλες τις τελευταίες αλλαγές στην νομοθεσία.

NetCafe Solution : Η Λύση για τα internet cafe από το 1998… Χρονοχρέωση και άλλα.

BAN BaNk : Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές και οι διαφημιστικές; για smartphone – android.

SpyPhone by MAGMA : Ο προσωπικός σας ντετέκτιβ… για smartphone (last update: 2011).

RT-Z for TAXIs : Διαχείριση στόλου και τηλεφωνικού κέντρου….

NetView : Οργανώστε – Ρυθμίστε – Ελέγξτε Δίκτυα Η/Υ και συσκευών με ευκολία (last update: 2009).

MAGMA WIFI Router WISP : Όταν τα hardware router αποτυγχάνουν να διαχειριστούν μεγάλο όγκο δεδομένων – το software router της MAGMA λύνει όλα τα προβλήματα και επιβάλλει την ασφάλεια (last update: 2009).

MAGMA Studio 3D : Τρισδιάστατη Σχεδίαση και Κίνηση (last update: 1999).

MAGMA Πελατολόγιο : Απλό στην Χρήση (last update: 1998).

MAGMA Quick Sales : Πωλήσεις… Απλό στην Χρήση (last update: 1998).

Coming Soon… with Download Demos