Γνωρίστε την εταιρία μας

Η εταιρία MAGMA Multimedia Productions ιδρύθηκε το 1998 από έμπειρους τεχνικούς και προγραμματιστές με σκοπό την βελτίωση αλλά και την αναζήτηση και δημιουργία νέων υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Τα χρόνια που πέρασαν μέχρι σήμερα την έφεραν στην πρώτη θέση προτίμησης από επιχειρήσεις που είχαν ανάγκη για σωστή μηχανοργάνωση αλλά και από απλούς καθημερινούς χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών που ήθελαν ποιότητα και εξυπηρέτηση. Σήμερα, το πελατολόγιο της εταιρίας επεκτείνεται στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία αλλά και σε όλη την Δυτική Ευρώπη μέσω των πακέτων Λογισμικού που έχει δημιουργήσει.

Η εταιρία αποτελεί κέντρο έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών που αποφέρουν πραγματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Περιληπτικά, οι σημαντικότερες υπηρεσίες:

  • Έρευνα και Υλοποίηση νέων Τεχνολογιών.
  • Δορυφορικό Internet Δύο δρόμων (Two-way/VSAT).
  • Ασύρματα δίκτυα (πλήρη ανάπτυξη του project: Σέρρες, Ηλεκτρονική Πόλη).
  • Εισαγωγή – Εξαγωγή και Εμπορία Αναλωσίμων, Ειδών Πληροφορικής και Υψηλής Τεχνολογίας.
  • Εφαρμογές Πληροφορικής και Κατασκευή Προγραμμάτων και Ιστοσελίδων κατά Παραγγελία.
  • Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαφήμισης (Παραγωγή Ράδιο-Τηλεοπτικών Spot – Έντυπη και ηλεκτρονική web διαφήμιση).
  • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Η εταιρία όσον αφορά την εσωτερική της διάρθρωση τον όγκο εργασίας που αναλαμβάνει τον μοιράζει ανάλογα σε όλα τα στελέχη της ανεξαρτήτως την θέση που έχουν έτσι παρέχει υπηρεσίες υπεύθυνα και ποτέ απρόσωπα. Όλα τα στελέχη της επιχείρησης αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή από την αρχή ως το τέλος γι’ αυτό και τα κριτήρια πρόσληψης ανθρώπινου δυναμικού είναι αυστηρά.

Στόχος της εταιρίας στα επόμενα χρόνια είναι η ανάπτυξη του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα όχι απαραίτητα με franchising – καθώς και η πρόσληψη και σωστή εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού που θα έχει την δυνατότητα να συνεχίσει με το ίδιο πάθος το έργο των ιδρυτών και στελεχών της εταιρίας.

Φιλικά, 

MAGMA