Πολλές φορές είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τι είναι πραγματικά “καλό” για εμάς ανάμεσα στο χάος των τιμών αλλά πολύ περισσότερο στα διαφορετικά προϊόντα και μάρκες που υπάρχουν στην αγορά.

Όμως το πήρατε απόφαση να αγοράσετε κάτι για να κάνετε την δουλειά σας ή να παίξετε το παιχνίδι σας… γι’ αυτό βρίσκεστε σε αυτή την σελίδα.

Αν λοιπόν θέλετε σίγουρες απαντήσεις και επιλογές τεχνολογικών προϊόντων, η υπηρεσία “Προσφορά στα μέτρα μου” είναι για εσάς. Ένας ειδικός Πληροφορικής θα σας καλέσει ή θα σας αναλύσει μέσω email την προσφορά που θα επιλέξει για εσάς σύμφωνα με αυτά που θα ζητήσετε.

Το κόστος μελέτης για ένα προϊόν (για π.χ. Σταθερός Υπολογιστής γραφείου, Gaming, Workstation, Server, Φορητός Η/Υ, Εκτυπωτής για δουλειές γραφείου με φτηνά αναλώσιμα) είναι στα 30€ και σας αποστέλλουμε email με τρόπους πληρωμής αφού διαβάσουμε την αίτηση σας και επιβεβαιώσουμε τι ακριβώς θέλετε. Αν στο τέλος επιλέξετε να αγοράσετε τα προϊόντα σας από την MAGMA αυτό το ποσό θα αφαιρεθεί από την συνολική τιμή!

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

    Please prove you are human by selecting the heart.

    Πόσο μας κάνει; 7 + 3