Από 3.11.2020 – μένετε σπίτι και μένουμε όσο μπορούμε !

Η MAGMA Multimedia Productions αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα των καιρών και έχοντας ως μοναδικό στόχο την ασφάλεια των συνεργατών και των πελατών της, αλλά και την κοινωνική ευθύνη για τον περιορισμό της διασποράς, εφάρμοσε ταχύτατα ολοκληρωμένο σχέδιο έκτακτης δράσης.

Δουλεύοντας από το σπίτι, με χρήση των πλέον προηγμένων τεχνολογιών τηλε-εργασίας, που επιτρέπουν τη σύνδεση με τις λοιπές εταιρικές υποδομές, αλλά και την αδιάλειπτη επικοινωνία των μελών των ομάδων, τα στελέχη της MAGMA Multimedia Productions μπορούν άμεσα να διαχειρίζονται όλα τα καθημερινά αιτήματα των πελατών και να δίνουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν.

Παράλληλα, οι προσωπικές συναντήσεις με πελάτες και συνεργάτες αντικαθίστανται από τηλε-διασκέψεις, μέσω των οποίων τα στελέχη της εταιρείας μπορούν να πραγματοποιούν εικονικές «επισκέψεις πελάτη». Τέλος, η MAGMA Multimedia Productions μέσω της ιστοσελίδας της www.magma.gr προσφέρει διάφορα κανάλια υποστήριξης και εξυπηρέτησης σε 24ώρη βάση.

Το Τμήμα Λιανικής – Φυσικό Κατάστημα θα είναι κλειστό.

Το Τμήμα Service – θα είναι ανοικτό – και θα παραλαμβάνει κατόπιν ραντεβού έξω από το κατάστημα ή από τον χώρο του πελάτη (με courier ή μεταφορική) συσκευές προς επισκευή.

Οι τηλε-παραγγελίες και οι online παραγγελίες θα εκτελούνται κανονικά – ίσως με μια μικρή καθυστέρηση από πλευράς μεταφορικών. Η Παραλαβή προϊόντων μέσα από το κατάστημα δεν επιτρέπεται.

Το Τμήμα Χονδρικής θα είναι ανοικτό για τηλε-παραγγελίες, με μια μικρή καθυστέρηση στην παράδοση για λόγους ελέγχου και προστασίας τελικών πελατών καθώς και μεταφοράς.

Αν παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα στην φυσική λειτουργία του καταστήματος – μπορεί να κλείσει απροειδοποίητα για ορισμένη διάρκεια.

Οι τηλεφωνικές μας γραμμές θα δέχονται κλήσεις κανονικά στα παρακάτω τηλέφωνα:

Τηλε-Παραγγελίες στο 23210.39494
Web-Παραγγελίες στο www.magma.gr/eshop
Τηλε-Υποστήριξη και Απομακρυσμένη Βοήθεια στο 23210.98888
FAX – DATA στο 23210.98645
Skype: magma.tech
Ηλεκτρονική Φόρμα Επικοινωνίας